Free Udemy Courses and Zero Broken link.
The only website where expired courses are deleted.

robotica@home - Partea 1

Share :

Publisher : Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret inventeaza.ro

Course Language : Romanian

Cursul te va ajuta sa explorezi cum functioneaza tehnologia in general. Pentru ca robotica imbina stiinta, ingineria si tehnologia si reprezinta una dintre cele mai bune modalitati de a invata aplicat programare, electronica sau mecanica, dar si fizica sau matematica. Iar tot ceea ce vei explora in cadrul acestui curs, pe langa partea distractiva va avea si aplicabilitate directa.

Asa ca, ti-am pregatit o multime de experimente distractive prin care il vei invata pe mBot - robotul pe care l-am ales pentru acest curs, sa faca multe dintre lucrurile care pentru tine sunt firesti, cum ar fi: sa mearga, sa vorbeasca atat prin sunete, cat si prin culori, sa se orienteze in spatiu sau sa evite obstacole.

Si, mai mult decat atat, la finalul cursului vei sti ce anume iti place sa faci sau ti se potriveste mai bine. Poate ca te atrage mai mult partea de surubarit si construit in general sau poate ca timpul trece mult mai repede atunci cand scrii instructiuni pentru mBot. Oricare ar fi directia, faptul ca ai descoperit-o te va ajuta sa gasesti noi provocari in viitor.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cursul robotica@home este unul dintre proiectele castigatoare ale competitiei RO SMART in Tara lui Andrei, editia 2019, initiativa sponsorizata de OMV Petrom.